Šiuo metu baseine lankosi: 0Laisvų vietų: 144

Metalinio jaučio metams artėjant į pabaigą, apžvelgiame šį laikotarpį. Koks jis buvo Anykščių plaukimo baseinui „Bangenis“?

Kompleksas išgyveno ne patį lengviausią laikotarpį, kai nuo metų pradžios negalėjo suteikti sveikatinimo paslaugų lankytojams. Tačiau atsižvelgdami į Anykščių kūno kultūros ir sporto centro trenerių nuomonę bei skatindami plaukimo šakos populiarinimą Anykščių mieste bei rajone, karantino laikotarpiu suteikėme aukšto meistriškumo sportininkams galimybę treniruotis ir ruoštis savo suplanuotiems startams.

Keturi pirmieji metų mėnesiai buvo pilni nežinomybės bei nerimo dėl įstaigos ateities. Spręsdami iškilusias problemas ir dėliodamiesi ateinančios vasaros planus, nusprendėme 2021 m. nevykdyti vaikų vasaros stovyklos. Dėl šio mūsų sprendimo ir aplinkiniuose rajonuose esančių baseinų priimtų atitinkamų sprendimų Anykščių baseiną pasirinko sportines plaukimo ir ne tik stovyklas organizuojančios įstaigos, kurioms pasistengėme suteikti palankiausias sąlygas vykdyti veiklas baseine.

Per šiuos metus plaukimo baseine įvyko 7 skirtingos stovyklos, kurios užpildė baseiną vasaros metu, ir ne tik. Trys iš šešių stovyklų buvo skirtos plaukimo tobulinimui, kitos dvi – krepšininkų treniruočių procesų paįvairinimui, taip pat motyvacinė stovykla Anykščių miesto moksleiviams ir viena baidarių įgūdžių didinimui žiemos metu.

Covid-19 virusui nesitraukiant iš šalies ir ne taip sklandžiai, kaip norėjome vyko Anykščių miesto ir rajono pradinių klasių vaikų mokymas plaukti. Per šiuos metus 32 val. mokymo plaukti programą baigė 10 skirtingų klasių iš 7 mokyklų. Per šiuos metus 112 moksleivių įvykdė numatytus normatyvus ir džiaugėsi baseino „Bangenis“ talismano „varliuko“ „nupieštais“ pažymėjimais.

Lankytojai į baseiną ir pirtis bei sporto salę lankėsi paskutiniuosius šešis 2021 metų mėnesius. Per šį laikotarpį buvo sugeneruota 34305 apsilankymai.

249 asmenys įsigijo 1 mėn. ar kitokio laikotarpio narystes.

219 asmenų prisijungė prie „Bangenio“ nuolaidų kortelės sistemos.

Šiais metais įstaigoje dirbantis personalas pasiekė įvertinimų: oficialių ir neoficialių rekordų.

Direktorė Sonata Veršelienė įvertinta Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų bronzine „Darbo žvaigžde“.

Plaukimo instruktorė Evelina Navašinskaitė pasiekė neoficialų moterų nėrimo į gylį rekordą – 45 metrai bei du Lietuvos rekordus rungtyse: nėrimas į tolį su plaukmenimis ir nėrimas į tolį be plaukmenų.

Apibendrindami šiuos metus, džiaugiamės baseino BANGENIS kompleksą administruojančios viešosios įstaigos „Sveikatos oazė“ pasiekimu – išsaugotos visos darbo vietos. Taip pat įstaiga pasiekė 20 metų veiklos jubiliejų, kuris tik įrodo, jog svarbiausia yra žmonės, kurie dirbo ir dirba įstaigoje, bei lankytojai, kurie yra tikras vertinimo svertas paslaugų sferoje.

Baseino „Bangenis“ kolektyvas tikisi, kad 2022 vandens Tigro metai bus geresni ir turės daugiau galimybių nei šie 2021 m. bei viliasi, kad sveikatinimo paslaugos bus prieinamos visiems ištisus metus.

Būkite sveiki ir laisvalaikį leiskime kartu!

About the Author

By bangenis / Administrator, bbp_keymaster on Gru 30, 2021

Komentarų nėra

Palikti atsiliepimą